Een veranderd uiterlijk en zelfbeeld

Borsten zijn er in alle maten en vormen. Groot of klein? Zolang een vrouw zich maar goed voelt met haar boezem. Bij plastische chirurg Jacobs Walter krijgen we immers veel vrouwen over de vloer die niet tevreden zijn over hun rondingen: ze hangen, zijn te klein of ze hebben een borstamputatie moeten ondergaan. Bent u zelf ook niet tevreden over uw borsten? Neem dan eens contact op met plastisch chirurg Jacobs Walter in Lier, Antwerpen.

Met meer dan 24 jaar ervaring is hij is gespecialiseerd in de plastische, esthetische en reconstructieve heelkunde. Hij werkt samen met het ziekenhuis van Lier, waar al zijn consultaties en operaties plaatsvinden. Onder de noemer ‘borstchirurgie’ voert hij borstvergrotingen, borstverkleiningen, borstliften en borstreconstructies uit. Alles om u opnieuw het nodige zelfvertrouwen te geven.

Borstvergroting

Hoewel sommige vrouwen kleine borsten net handig en leuk vinden, zouden anderen graag met een vollere boezem door het leven gaan. Is dit voor u ook het geval? Dan kunt u bij ons terecht. Samen met u kiezen wij de juiste prothese voor uw borstvergroting en de gepaste manier om ze te plaatsen.

Borstverkleining

Al lijkt het fantastisch om een volle boezem te hebben, toch kunnen grote borsten een echte last zijn. Te grote borsten kunnen zelfs lichamelijke klachten als nek-, schouder- en rugpijn veroorzaken. Ook knellende bandjes van de beha en irritatie onder de borsten zijn niet aangenaam. Het team van plastisch chirurg  Jacobs Walter helpt u met een borstverkleining graag opnieuw comfortabel door het leven te gaan.

Borstlift

Tijdens het ouder worden kunnen borsten wat gaan hangen. Ook door borstvoeding kan de borsthuid uitrekken. Gelukkig kunnen wij dit bij plastische chirurg  Jacobs Walter verhelpen. Een borstlift brengt de tepel terug op zijn normale hoogte en verwijdert het huidoverschot, zodat er weer een mooie vorm ontstaat. Ook kan meteen het volume worden aangepast, wat u maar wenst!

Borstreconstructie

Borstkanker is een heel ingrijpende ziekte. Het haalt niet alleen uw hele leven overhoop, maar verandert ook uw lichaam. Veel vrouwen met borstkanker worden genoodzaakt hun borst of borsten te amputeren. Gelukkig bestaan er technieken om een borst te reconstrueren. Dit gebeurt ofwel met een prothese, ofwel met eigen weefsel en een tepelreconstructie. De reconstructie kan onmiddellijk worden uitgevoerd, tijdens de amputatie, achteraf, of zelfs pas jaren later.

Overweegt u plastische chirurgie? Neem dan telefonisch of via mail contact op met ons en kom eens op consultatie.
Ook bij vragen of voor meer informatie helpen we u graag verder.

De consultaties vinden plaats aan de Lisperstraat 84-86 in Lier, Antwerpen. Aarzel niet langer en contacteer ons!

Jacobs Walter

Uw plastische chirurg in Lier