Figuurcorrectie? Bij plastisch chirurg Jacobs Walter

Wanneer u kampt met huidoverschot of andere esthetische problemen ondervindt aan uw lichaam, dan kunt u plastische chirurgie overwegen. Bij plastisch chirurg  Jacobs Walter in Lier, Antwerpen, zorgen we voor een mooi en natuurlijk effect. Wij veranderen niet alleen uw lichaam, maar ook uw zelfbeeld!

Liposuctie

Wanneer diëten en sporten uw vetophopingen niet wegkrijgen, dan kan liposuctie uitkomst bieden. Dit is een ingreep met weinig complicaties en een snel resultaat. Typische plaatsen waar liposuctie wordt toegepast zijn buik, heupen, flanken, dijen en knieën.

Buikwandcorrectie

Na één of meerdere zwangerschappen, een streng dieet of gewoon door het ouder worden, kan de buik gaan hangen. Die overtollige huid kan erg hinderlijk zijn en is ook niet erg hygiënisch. Met een buikwandcorrectie neemt Jacobs Walter de overtollige huid en het onderhuids vet weg.

Dijcorrectie

Bij plastische chirurg Jacobs Walter kunt u ook terecht indien u uw dijbenen wenst te corrigeren. Met een dijcorrectie maken wij de contouren van uw dijen en bovenbenen mooier en strakker.

Armcorrectie

Bovenarmen die steeds slapper worden, horen bij het ouder worden. Ook als u veel bent afgevallen, kan er aan de onderkant van de bovenarmen een overschot aan huid zitten. Plastisch chirurg Jacobs Walter kan u helpen met een armcorrectie of een armlift. We behandelen de slappe armen en verwijderen de overtollige huid.

Halscorrectie

De huid van de hals is dunner dan die van het gezicht, waardoor die sneller veroudert, slap wordt en gaat hangen, waardoor er plooien ontstaan. Jacobs Walter kan een halscorrectie uitvoeren om uw hals weer strak en jong te maken.

Geïnteresseerd in een figuurcorrectie? Kom eens langs voor een consultatie. Plastisch chirurg Jacobs Walter geeft deskundig advies en voert met zorg uw chirurgische ingreep uit. Contacteer ons nu telefonisch of via mail. Ook voor informatie of bij vragen kunt u ons steeds bellen. Wij helpen u graag verder!

Jacobs Walter

Uw plastische chirurg in Lier