Gelaatschirurgie die u weer doet stralen

Uw gezicht is uw uithangbord. Als daar iets aan scheelt, kan dat doorwerken op uw gemoed. Heeft u interesse in een ooglidcorrectie, oorcorrectie, neuscorrectie of een facelift? Dan kunt u bij Jacobs Walter in Lier, Antwerpen, terecht voor een consultatie. Wij zorgen ervoor dat u weer zelfverzekerd in de spiegel kunt kijken.

Ooglidcorrectie

Is er een teveel aan huid bij uw bovensteoogleden of staan uw onderste oogleden altijd gezwollen? Bij plastische chirurg Jacobs Walter kunnen we een ooglidcorrectie uitvoeren. Zo oogt uw blik meteen heel wat frisser en jonger, zonder onnatuurlijk over te komen.

Facelift

Heeft u gemerkt dat uw huid door de jaren heen meer is gaan hangen? De huid verliest zijn elasticiteit en komt zo losser te zitten. Dit kan ook in uw gezicht het geval zijn. Een facelift, MACS-lift en halslift met eventueel liposuctie zijn operaties die het aangezicht weer een jongere uitstraling kunnen geven.

Neuscorrectie

De neus is een van de meest opvallende delen van het gezicht. Voor elk probleem van de neus bestaat er gelukkig een oplossing, of het nu gaat om een vooruitspringende neusrug, een speciale tipbreedte, afstaande neusvleugels of te grote neusgaten. Een neuscorrectie wordt zoals elke esthetische operatie steeds perfect op maat gepland, na een uitvoerige consultatie.

Oorcorrectie

Afstaande oren of ‘flaporen’ kunnen een echte bron van ergernis zijn. Gelukkig is er geen zware operatie voor nodig om dit te verhelpen. Ook gespleten oorlellen door uitgescheurde oorbellen kunnen goed hersteld worden.

Overweegt u ook een chirurgische ingreep in uw aangezicht? Dan kunt u bij plastische chirurg Jacobs Walter terecht. U kunt ons telefonisch of via mail contacteren voor een afspraak. Wij laten u graag weer zelfverzekerd stralen!

Jacobs Walter

Uw plastische chirurg in Lier